Gezocht

De Drunense Installateurs zoekt per direct:

Spontane vriendelijke vakmensen

We zijn een installatiebedrijf dat voornamelijk actief is in de particuliere markt en in de renovatiemarkt. We hebben daar een goede naam die we hoog moeten houden.

We zijn een servicegericht bedrijf en we zeggen niet snel nee. Daar staan we om bekend en dat zorgt vaak voor het krijgen van nieuwe opdrachten. Als je DDI belt dan komt het goed, zo staan we bekend!

Ons motto: 'Niet zeuren maar oplossen'. 

Onze vakmensen laten zich niet gek maken. Als we iets linksom niet voor elkaar krijgen, dan krijgen we dat rechtsom wel voor elkaar. Dat is renovatie! Niet alles is tot in detail voor je uitgestippeld voor je een klus begint. Daar moet je de charme van in kunnen zien.

We vinden zelf dat we uitblinken in de duurzame installatietechniek. Er is veel kennis en daarom trekken we soms bijzondere vraagstukken aan.

Wat ook al vanaf dag 1 aanwezig is zijn onze opdrachtgevers in de monumentale projecten. Er komen jaarlijks schitterende renovaties voorbij. 

Naast deze twee hoofdactiviteiten in ons werk doen we heel veel klein werk bij de mensen thuis. Denk dan aan een werkgebied tussen Waalwijk en Den Bosch. In dat werk is geen klusje te klein. We komen graag langs om een lekkage in een leiding op te zoeken, of een kraantje te vervangen. Ook met ons cv onderhoud hebben we jaarlijks heel erg veel terugkerende klanten. 

Van cv onderhoud, dakbedekking, dakgoten, leidingwerk, warmtepompen, elektra, airco, wtw, mechanische renovatie tot sanitair. Ons vak is te breed om op te noemen. Je hoeft niet alles te kunnen! Als je maar een paar onderdelen perfect beheerst en vooral een positieve kijk op het leven hebt, dan kan je bij ons op gesprek komen. We zoeken dus fijne personen waar mensen graag mee samenwerken. Of die onze klanten graag over de vloer zien komen, jaar na jaar.

Als je bij ons start krijg je een eigen bus, mooie bijpassende werkkleding, een iPad voor je digitale administratie en een goed salaris. Maar als je een slecht salaris wil is dat ook bespreekbaar. :)

Elektriciens zonder watervrees

Als elektricien moet je uitblinken in orde en netheid, beschikken over je vakdiploma en perfect op de hoogte zijn van de NEN1010. Maar daarnaast moet je ook aan de kant van onze loodgieters mee kunnen helpen. We zoeken dus een echte E-monteur met wat ervaring aan de kant van de W-installaties.

Loodgieters / installatiemonteurs

Je bent breed inzetbaar. We maken mooie projecten met kostbare materialen. 

Als loodgieter maak je mooie badkamers en vervang je complete installaties. En kan je evt. overweg met het maken van mooi zinkwerk of een bitumen dak branden. 

Als installatiemonteur moet je een goed overzicht hebben en een mooi stuk zichtwerk kunnen maken in een technische ruimte. Je moet goed thuis zijn in alle basis principes van een warmtepompinstallatie, of overtuigd zijn dat je die binnen een jaar kan leren.

Wie kunnen er op gesprek komen?

Meer informatie

De Drunense Installateurs staan voor u klaar, 7 dagen per week!

Heeft u een uitdaging? Die gaan we graag aan. Neem contact met ons op.

Bereikbaarheid

Telefonisch bereikbaar op werkdagen
tussen 08 tot 16 uur.

Voor storingen 24/7 bereikbaar.