Onderhoud

Regelmatig onderhoud van uw cv-ketel zorgt voor lagere stookkosten, een kleinere kans op storingen, een langere levensduur en een veilige werking. Wij komen graag jaarlijks bij u thuis voor de onderhoudsbeurt. De ketel elk jaar laten onderhouden biedt voordelen. Door deze extra aandacht kunnen we dieper op de details ingaan, en kleine problemen zijn meestal gezien voordat het grote problemen worden. De cv ketel fabrikant adviseert elke 18 maanden, of eens per 2 jaar onderhoud te laten plegen. Maar onze ervaring wijst anders uit.
 
Naast onderhoud aan de cv ketel kunnen wij ook onderhoud bieden aan uw gaskachel, gasboiler, geiser, airco, WTW, ventilatiesysteem, zonneboiler en warmtepomp. Vraag naar onze combiprijzen!
 
Wij ontzorgen u graag door u een contract aan te bieden. Wij zetten uw gegevens in ons systeem en nemen elk jaar zelf contact met u op voor het maken van een afspraak. We werken met een vaste basisprijs. U betaalt altijd achteraf en kan daardoor elk gewenst moment opzeggen. U betaalt daardoor nooit te veel en zit nergens aan vast. Dus bij een contract van ons heeft u wel de lusten en niet de lasten. Wij willen klanten binden door het bieden van een goede service. En niet binden, omdat u niet onder een contract uit kunt. Dat is onze drijfveer!
cv-onderhoud

Meer informatie

De Drunense Installateurs staan voor u klaar, 7 dagen per week!

Heeft u een uitdaging? Die gaan we graag aan. Neem contact met ons op.

Bereikbaarheid

Telefonisch bereikbaar op werkdagen
tussen 08 tot 16 uur.

Voor storingen 24/7 bereikbaar.